Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/07/2024 13:45:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals

L'Ajuntament - L'opinió dels grups municipals

Logo del Grup Municipal Esquerra Republicana de Catalunya Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal
27/03/2024 El govern del desencís

Si hi ha un sentiment que ens provoca, als republicans de Sant Feliu, el rumb actual del govern en solitari de la ciutat és desencís (solitari perquè tot i que ens governa un tripartit, els dos grups minoritaris del govern ni hi són ni se'ls espera).

29/11/2023 Veure per creure

El govern de la ciutat va aprovar el passat ple d'octubre una pujada de l'IBI del 3,5% i una pujada de la taxa d'escombraries del 12,5%.
 

17/07/2023 Una mala manera de començar

Ja en el ple d'investidura, el passat 17 de juny, des d'Esquerra vam dir que el govern que començava no ens agradava i que havia començat de la pitjor manera, recordant com en una entrevista a un diari digital, l'alcaldessa a la pregunta "amb quins partits poden bastir acords durant el mandat" responia "que menys amb qui ha governat fins ara amb tots". Això demostra que l'actual govern s'ha teixit des del rancor, i amb l'únic punt d'acord d'haver desgastat el govern del passat mandat. El que ha vingut en el mes posterior tampoc ens ha agradat gens. 

Xarxes socials d'Esquerra Republicana de Catalunya:

Obre X del Grup Municipal ERC en una nova finestra del navegador  Obre Facebook del Grup Municipal ERC en una nova finestra del navegador  Obre YouTube del Grup Municipal ERC en una nova finestra del navegador

Més opinions:

Grup municipal PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal Sant Feliu en Comú Podem. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal Partit Popular. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal Tots Som Sant Feliu. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal VxSF. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de VOX. Accés a tots els seus articles d'opinió

Salta a la part superior