Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2024 19:20:29

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament

L'Ajuntament

Retiment de comptes

En aquest espai web es troba el retiment de comptes dels diferents projectes i plans estratègics que està duent a terme l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. S’hi pot consultar el nivell de consecució dels diferents objectius i actuacions previstes, així com també accedir al detall sobre els indicadors que permeten avaluar-los.

La rendició de comptes és el conjunt de mecanismes que permeten explicar i exposar, de manera objectivable, el grau d'assoliment i el compliment de les diferents actuacions i propòsits dels diferents projectes de ciutat. El retiment de comptes és un element clau de la transparència de les administracions públiques i dels governs oberts.

La transparència i el retiment de comptes són eines que constitueixen una millora en la legitimitat i l'eficàcia de les actuacions públiques. Ambdós conceptes no es limiten únicament a exercir un control extern i retrospectiu de l'actuació pública, sinó que integren la participació activa de la ciutadania i de la resta d'agents implicats en els circuits de la gestió pública i, concretament, en les fases d'avaluació i valoració de resultats.

La nova manera d'entendre la relació entre Administració i ciutadania implica concebre el retiment de comptes com un element compartit, de caràcter bidireccional, permanent i transparent.

Salta a la part superior