Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2024 06:09:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Investigació de mercat i anàlisi de competidors a través d'Internet

El 3 de juny es realitzarà el seminari formatiu "Investigació de mercat i anàlisi de competidors a través d'Internet" adreçat a persones emprenedores i empreses que tinguin un projecte empresarial i vulguin fer un anàlisi previ detectant si hi ha potencial de creixement, així com els seus principals competidors.

Les Festes de Primavera esdevenen un èxit de participació

Després de tres intensos dies de celebració, les Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat han finalitzat amb un ressò positiu entre ciutadania, comerç, entitats i persones visitants.

La primera edició a Sant Feliu de la Fira de l'Ocupació 'Girafeina' supera les expectatives d'assistència

Divendres 10 de maig es va celebrar en el marc de les Festes de Primavera la Fira de l'Ocupació 'Girafeina', que va superar totes les expectatives d'assistència.

Com posicionar millor el teu web a Internet (SEO)

El proper 27 de maig es realitzarà el seminari online "Com posicionar millor el teu web a Internet (SEO)" persones emprenedores i empreses que vulguin optimitzar el posicionament del seu web als buscadors i gestionar de manera efectiva la rellevància del seu lloc web.

Més de 10 oportunitats innovadores per a la teva empresa amb Intel·ligència artificial

Els propers 23 i 30 de maig es realitzarà el seminari  "Més de 10 oportunitats innovadores per a la teva empresa amb Intel·ligència artificial"  adreçat a persones emprenedores i empreses que vulguin conèixer com la intel·ligència artificial pot ajudar al seu negoci.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior