Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/06/2024 07:29:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals

L'Ajuntament - L'opinió dels grups municipals

Últimes opinions publicades:
27/03/2024 Avanzamos

En Sant Feliu, Cataluña y España, avanzamos con el proyecto socialista desde la responsabilidad y el compromiso con la gente. En nuestra ciudad, la situación inicial era compleja en muchos frentes, especialmente en el económico y organizativo. Aun así, en menos de un año, hemos podido hacer frente a distintos planes de choque, como los de limpieza y contratación, a la vez que hemos enderezado la gobernanza del ayuntamiento.

27/03/2024 El govern del desencís

Si hi ha un sentiment que ens provoca, als republicans de Sant Feliu, el rumb actual del govern en solitari de la ciutat és desencís (solitari perquè tot i que ens governa un tripartit, els dos grups minoritaris del govern ni hi són ni se'ls espera).

27/03/2024 A Sant Feliu s'ha Acabat el teatre

Les circumstàncies crítiques que viuen les finances de tots els ajuntaments, les han aprofitat el nou equip de govern de Sant Feliu (PSC - Junts -Veïns) per intentar posar en entredit la gestió de l'equip de govern anterior, del qual formàvem part SFECP, tot situant la idea que l'Ajuntament estava pràcticament en situació de fallida.

27/03/2024 El canvi que no arriba

Normalment als nous governs se'ls atorga cent dies de cortesia, la història d'aquests cent dies té el seu origen en 1933, any en què Franklin Delano Roosevelt va assumir la presidència dels EUA. Ho va fer enmig d'una terrible crisi econòmica i social, que fins i tot podia posar en perill la democràcia al país.

27/03/2024 Nou cuap rambla

En els darrers mesos hi ha hagut qui ha fet circular informació falsa en relació al futur del CAP Rambla de la nostra ciutat. Es tracta d'una informació difosa sense cap mena de fonament, coneixent la informació correcta i buscant confondre a la ciutadania de Sant Feliu de Llobregat amb l'únic objectiu d'obtenir un redit polític de molt curta volada. En aquesta qüestió s'acompleix la dita de que "abans s'atrapa a un mentider que a un coix".

27/03/2024 El equipo de gobierno está priorizando la gestión municipal

Pasados los primeros meses de gestión municipal resulta necesario hacer una primera proyección de los nuevos enfoques programados.

27/03/2024 Es compatible el ocio y el descanso

La convivencia con el ocio nocturno se ha convertido en un problema últimamente, y ante ello hay que preguntarse: ¿realmente el problema es la discoteca? La respuesta es no, ya que en Sant Feliu hemos tenido tres discotecas en activo al mismo tiempo, ésta en particular era una de ellas, además de varios pubs.o hasta sus hogares.

 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123
SegüentAvanç ràpidDarrera

Més opinions:

Grup municipal PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal Sant Feliu en Comú Podem. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal Partit Popular. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal Tots Som Sant Feliu. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal VxSF. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de VOX. Accés a tots els seus articles d'opinió

Salta a la part superior