Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/09/2023 21:42:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Escoles més sostenibles - Sant Feliu de Llobregat

Les escoles de Sant Feliu treballem per a fer una ciutat més sostenible

El Programa d'Escoles + Sostenibles estàdinamitzat per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament, que facilita als centres educatius de Sant Feliu l'aportació del seu granet de sorra a aquest programade la ciutat.

Com ho fem?

Des del curs 2006-2007, centres educatius de primària, secundària, batxillerat i formació d'adults hem engegat un procés participatiu per a la millora ambiental dels nostres centres.

Què fem?

Una diagnosi ambiental: per saber quins plantejaments i maneres de fer podríem millorar des del punt de vista de la sostenibilitat.

Un projecte a llarg termini per fer l'escola més sostenible: per saber fins a on volem i podem arribar.

Un pla d'actuacions per a cada curs: amb accions concretes que podem fer perquè cada any les nostres escoles siguin més respectuoses amb l'entorn i el millorin.

Per què ho fem?

Pensem que l'escola és una petita societat i, per tant, volem que en ella els nostres nois i noies adquireixin un conjunt de valors que, ja des d'ara, ajudin a construir una ciutat que satisfaci les necessitats presents sense comprometre les necessitats de les generacions futures.

Qui som?

Centre de Formació d'Adults Mestre Esteve Escola Bon Salvador Escola Bon Salvador Escola Falguera Escola Mare de Déu de la Mercè Escola Mestral Escola Miquel Martí i Pol Escola Monmany Escola Nadal Escola Pau Vila Escola Salvador Espriu Escola Verge de la Salut Institut Martí Dot Institut Martí Dot

Escola Tramuntana

Escola Bressol Fàbregas

Escola Bressol Patufet

Escola Bressol Ginesta

Escola Bressol Tambor

I no estem sols...

Xarxa d'escoles per a la sostenibilitat de Catalunya

Formem part delPrograma Escoles Verdesde la Generalitat, i treballem conjuntament amb els més de 800 centres educatius que constitueixen laXarxa d'escoles per la Sostenibilitat de Catalunya

Us hi voleu afegir?

Contacteu amb l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntamenti us informarem de com fer-ho.

Salta a la part superior