Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2024 05:16:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Sistema intern d'informacions i alertes

Bústia d’informacions i alertes

La Bústia d’informacions i alertes és una eina comprensible, àgil i de fàcil accés, que garanteix que la presentació d'informacions per escrit es faci de forma anònima, si s’escau, mitjançant qualsevol format, amb garanties plenes en matèria de privacitat.

Informacions de pràctiques contràries a la integritat pública

Canal central: Permet informar de qualsevol sospita o alerta d’una possible pràctica fraudulenta de qualsevol persona que actuï en nom de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Canal segur, confidencial i anònim: Incorpora mecanismes per garantir la confidencialitat i protecció de les persones alertadores sense patir represàlies. També facilita que es pugui traslladar la informació de forma anònima.

Canal ponderat: S’apliquen criteris estrictes per admetre les alertes. No es podrà vulnerar el dret a l’honor, a la imatge i a la intimitat personal i familiar ni alertar de fets falsos i, en cas contrari, podrà comportar responsabilitat civil, penal i administrativa.

Canal independent: És gestionat pel Comitè Antifrau de Sant Feliu de Llobregat, que actua amb independència funcional i sense ordres jeràrquiques que condicionin la seva actuació.

Salta a la part superior