L’ordenació de la informació
1. La Fitxa Tècnica
Com ja s’ha dit, tota la informació essencial dels 26 jaciments s’ha ordenat a la denominada Fitxa Tècnica. Aquest model fitxa, per una qüestió de coordinació, segueix fil per randa el model dispositiu del Inventari Arqueològic i Paleontològic del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya.
De manera resumida, aquest format incideix en els següents aspectes:
- Identificació i localització: amb número d’ordre del jaciment, nom comú, coordenades UTM / altitud s.n.m., accés i context, localització i ubicació del material.
- Descripció: amb indicació del tipus de jaciment, cronologia, descripció i notes històriques i estat de conservació.
- Intervencions: enumeració de les actuacions observades, tipologia i responsables.
- Documentació i Bibliografia
- Documentació Gràfica: incloent-hi la documentació planimètrica del ICC.
- Règim Jurídic i Protecció
Molts d’aquests camps tenen un contingut obert però alguns d’ells no i així presenten un contingut acotat i delimitat per tota una sèrie de variables estandarditzades Context i descripció del Context, Estat de Conservació i Règim Jurídic i Protecció per exemple) Per un altre cantó, la versió digital conté tot els enllaços que permeten accedir a informació externa com:
- Memòries, fotografies i documentació planimètrica present al repositori CALAIX
- Bases topogràfiques amb coordenades UTM presents a la base cartogràfica del Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).
2. La fitxa Materials Auxiliars
De manera auxiliar, i en funció de la presència de material gràfic que complementi la informació present a la fitxa tècnica, es presenta aquesta de manera senzilla amb els comentaris adients (procedència, autoria, data, etc.)