Pla d'Actuació del Mandat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/07/2024 11:42:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pla d'Actuació del Mandat
2023-2027

Presentem el PAM 2023-2027

Sant Feliu de Llobregat comença un nou mandat amb la voluntat de començar a construir la ciutat del futur. El Pla d’actuació del mandat 2023-2027, fruit de l’acord entre les forces polítiques que conformen el govern de la ciutat, recull els projectes i accions per poder fer front als reptes que tenim al davant, en una ciutat en plena transformació que ha d’establir les bases del futur de Sant Feliu. En la creació del Pla de Mandat hem volgut fer un pas més enllà i hem integrat l’estructura de la nostra agenda urbana, adoptant els seus principis per a assegurar que les nostres polítiques i projectes estiguin alineats amb els objectius globals de sostenibilitat, equitat i qualitat de vida.

Amb aquest esperit, presentem el nou PAM 2023-2027, un pla d’acció municipal pels propers anys que recull la realitat de la ciutat i les seves necessitats actuals i futures, que s’extreuen de la gestió diària de l’acció de govern, de l’escolta activa i del nou planejament sorgit de la nova centralitat del soterrament de les vies. Es basa en 6 horitzons estratègics que volen impulsar la transformació de la ciutat a través de polítiques públiques que garanteixin els drets de la ciutadania i dinamitzin l’economia, a través de la participació, la transparència, transformació sostenible i el retiment de comptes.

Des de l’inici del mandat, hem treballat per identificar les necessitats de la ciutadania i de la mateixa ciutat, i la conseqüència directa d’aquest treball és un pla d’actuació concret i ambiciós que guiarà les nostres accions durant els pròxims anys. Centrat en àrees clau com la millora dels serveis públics, la promoció de la sostenibilitat ambiental, el foment de la cohesió social i l’impuls del desenvolupament econòmic local.

6 horitzons estratègics, 26 línies estratègiques, 74 projectes, 224 actuacions.

Cada acció i projecte ha estat acuradament dissenyat per a assegurar que la nostra ciutat continuï creixent de manera inclusiva, equitativa i sostenible, tal com s’explica al llarg del document i que s’alinea amb les agendes estatals i internacionals per un desenvolupament més sostenible.

Volem ser una ciutat innovadora i cohesionada, inclusiva i solidària, resilient i ecologista, feminista i igualitària. Estem construint el Sant Feliu del futur.

 

Salta a la part superior