El divendres 22 començava la primera sessió de treball de PowerUP.
En aquesta primera sessió els equips van poder conèixer el programa sencer de cada mòdul, presentat per cadascun dels docents que impartiran la formació, així com les possibilitats que tindran amb les mentories personalitzades, ja que els permetrà poder escollir aquells mentors i temàtiques que més necessiten per al seu projecte.
L'equip docent (formadors i mentors) de PowerUP està compost per professionals de la indústria dels videojocs amb una dilatada experiència i professionals de la docència de les escoles més prestigioses en formació reglada en matèria de videojocs com ENTI-UB i TecnoCampus: Sandra Samper, Daniel del Olmo, David Jaumandreu, Héctor Fuster i Raúl García.
Els workshops també s'impartiran segons les necessitats dels equips, a mida que avanci la formació podran escollir aquell taller que els pugui proporcionar un valor afegit al seu desenvolupament, esdevenint així un programa totalment personalitzat.
Els diferents equips participants a PowerUP utilitzaran recursos digitals com Discord en el dia a dia (sales de reunió i canals, entorns d'aprenentatge, etc.) del programa PowerUP.
Aquestes eines (Discord, Twitch, Challonge ...), tan habituals en el món dels videojocs i els e-Sports, poden permetre auto-produir un esdeveniment en línia tant a empreses com a organitzacions. Si voleu comentar com gestionar aquest tipus d'entorns virtuals des d'una visió tècnica inspirada en el món gamer, reforçada amb recomanacions estratègiques basades en el treball horitzontal i en xarxa podeu enviar un mail a tic@santfeliu.cat i sol·licitar un assessorament. Potser ho podeu aplicar al vostre sector!
Però tornem a PowerUP. Com ja us vam comentar tenim la sort de que comptem amb Akibarablues (AKB) com a mitjà oficial de comunicació de PowerUP, un media digital especialitzat en videojocs i de reconegut prestigi a nivell nacional en el sector.
No us podeu perdre la primera entrevista que han fet als equips de l'acceleradora de videojocs PowerUP! En aquest cas és el torn de Roberto Serrano (Twitter @tiglandr), promotor del projecte Model Human.
MODEL HUMAN és un joc de trencaclosques diferent al convencional, on encarnarem un personatge que, fent ús del seu robot haurà de resoldre diferents trencaclosques per a poder acabar la seva aventura. Sí, haurem programar al nostre company robot perquè ens ajudi.
En breu noves sorpreses de PowerUP. Seguirem informant!
Aquest projecte neix de la col·laboració públic-privada amb perspectiva de quàdruple hèlix, amb la finalitat d'impulsar projectes d'economia taronja (indústries culturals i creatives digitals). PowerUP és un projecte del programa municipal Sant Feliu Innova (Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat) que neix en el marc de la iniciativa de validació de prototips d'innovació urbana "Social Urban Lab". Impulsat per ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i amb el recolzament del Club Media Sant Feliu d'innovació ciutadana.
Aquesta acció està subvencionada per la Diputació de Barcelona en el marc de les Iniciatives territorials innovadores per al desenvolupament econòmic, projecte "GaMEdia: Pol d'innovació digital de Sant Feliu".
Notícies relacionades: