Durada: 1000 h (9 mesos)
- INICI: Setembre 2023
- FINALITZACIÓ: Juny 2024
CONTINGUTS
- Mòduls de Formació Professional
- 3037. Tècniques elementals de servei (120 h)
- 3038. Processos bàsics de preparació d'aliments i begudes (120 h)
- MFPE009. Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (60 h)
- MFPE027. Elaboració culinària bàsica (100 h)
- Formació en centres de treball (180h)
- Formació bàsica en prevenció de riscos laborals (35h)
- Mòduls de Formació general
- Mòdul 1: Estratègies i eines de comunicació (110h)
- Mòdul 2: Entorn social i territorial (30h)
- Mòdul 3: Estratègies i eines matemàtiques (110h)
- Mòdul 4: Incorporació al món professional (45h)
- Tutoria (40h)
- Acompanyament de l'alumne i seguiment de la inserció laboral i educativa
NIVELL D'ENTRADA
- No disposar del títol de Graduat en ESO
Informació: Centre Can Maginàs
Tel: 93 685 07 83
A/e: promocioeconomica@santfeliu.cat