Festes de Primavera

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/07/2024 11:52:26

Idioma

Identificació

Afectacions viàries

 Bus urbà (SF1, SF2 I SF3)

  • La línia SF1 restarà afectada divendres 10 a partir de les 09.30 h, i dilluns 13 des de primera hora. S’anul·laran dues parades situades a Laureà Miró, a l’alçada de Serra i Pou de Sant Pere, i també passeig Nadal, (antiga estació). Itinerari provisional per Reverend Martí Duran, Pla i Anselm Clavé, amb parades provisionals.

  • La línia SF2 restarà afectada divendres 10 a partir de les 09.30 h, i dilluns 13 des de primera hora. S’anul·laran les parades de Joan Batllori, passeig Nadal a tocar de l’antiga estació, i Laureà Miró, a l’alçada de Pou de Sant Pere. Divendres 10 a partir de les 21 h s’anul·larà el tram entre Pere Dot i Montejurra, amb dues parades afectades. Itinerari provisional per Comte de Vilardaga, Carles Buïgas i General Manso.

  • La línia SF3 restarà afectada durant dissabte 11 i diumenge 12, anul·lant-se el tram de Laureà Miró, Joan Batllori i Nadal. S’anul·laran parades de Joan Batllori, Nadal (antiga estació ) i Laureà Miró, a l’alçada de Pou de Sant Pere.

 Aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

  • Zona blava.
  • Estacionament genèric a Armenteres, a tocar amb Ramón y Cajal (3 places disponibles).

 Línies interurbanes

  • Les línies interurbanes que circulen per Laureà Miró es veuran afectades, des de divendres 10 a partir de les 09.30 h, fins dilluns 13 a les 15 h. Itineraris alternatius provisionals:
    • Sentit Barcelona: Reverend Martí Duran i Anselm Clavé fins recuperar el recorregut habitual per Laureà Miró. S’habilitaran 5 parades provisionals. 
    • Sentit Molins de Rei: Josep Maria de Molina, Ramon y Cajal, Pla i Indústria, fins recuperar l’itinerari habitual per Laureà Miró. S’habilitarà 1 parada provisional, a l’alçada del Palau Falguera. La Línia L52 no restarà afectada i funcionarà amb normalitat.

Taxis

La parada de taxis no tindrà afectacions i s’ubica a Constitució número 2, a l’alçada de l’estació de rodalies RENFE. Telèfon: 93 666 10 06

 Rodalies RENFE i TRAM

El servei es prestarà amb normalitat. Consulta els horaris a www.rodalies.gencat.cat i a www.tram.cat

Salta a la part superior