Festes de Primavera

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/07/2024 13:00:51

Idioma

Identificació

La "Ciutat de les Roses" s'engalana per les Festes de Primavera

Ja tenim aquí les nostres festes tan esperades, les Festes de Primavera, on les roses seran les principals protagonistes, fent honor al nom de ‘Ciutat de les Roses’ amb què es coneix la nostra ciutat a Catalunya. Els propers dies 10,11 i 12 de maig, Sant Feliu de Llobregat donarà la benvinguda a la primavera amb diferents espais per gaudir: La 66a Exposició Nacional de Roses, la 45a Fira Comercial i Industrial, l’espai d’entitats i la primera Fira de l’Ocupació i la Formació.

En aquestes Festes de Primavera podrem gaudir de l’ampliació del recinte firal i de l’aposta ferma per donar visibilitat a l’activitat econòmica del municipi. A la plaça de la Vila hi haurà una mostra del comerç de la ciutat que es vincula al projecte de la moneda local, la Rosa. Al passeig Nadal hi trobarem artesania. A la Plaça de Lluís Companys, les diferents activitats d’esports i lleure.

A la carretera Laureà Miró hi haurà un espai dedicat a la indústria, la formació i l’ocupació i es consolida l’espai de la plaça del Vuit de març com l’Àgora Gastronòmica, mostra de la gran varietat de la restauració i l’esclat de l’activitat artística local on el talent i la creativitat seran els protagonistes en totes les seves expressions.

Una de les novetats serà la 1a Fira de l’Ocupació i la Formació. En aquest espai es posa de manifest la necessitat de donar a conèixer el comerç, la indústria i la formació, així com la recerca de feina de qualitat, la dinamització econòmica i laboral de Sant Feliu, capital del Baix Llobregat.

Les Festes de Primavera seran un bon moment per omplir els carrers de la nostra ciutat, per donar suport a les nostres entitats, al nostre comerç, gaudir de la gastronomia i de les diferents activitats culturals, esportives i de lleure adreçades a tota la ciutadania.

Aprofitem l’arribada del bon temps per sortir al carrer i gaudir de la festa, visitem l’Exposició Nacional de Roses, fem un passeig per conèixer els diferents expositors de la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat i les moltes activitats culturals i de lleure que transformaran la ciutat en un esclat de colors i sabors, en els diferents escenaris durant el cap de setmana.

Us convido al pregó de les Festes, a càrrec del periodista Jordi Hurtado, que tindrà lloc el divendres 10 de maig a la Sala Ibèria. Bones Festes de Primavera a totes les santfeliuenques i santfeliuencs!

Lourdes Borrell Moreno
Alcaldessa

Salta a la part superior