Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/07/2024 13:10:29

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals

El govern del desencís

27/03/2024
Lectures: 455
El govern del desencís

És totalment desencisador veure com dos dels avenços més significatius de l'anterior mandat estan clarament en risc per culpa d'una política erràtica. El CUAP a la Rambla i l'escola d'hostaleria a la nau de les sedes, viuen clarament en la incertesa, sota una argumentació clarament fal·laç i insuficient.

És desencisador veure com l'actual govern amb minoria fa i desfà sense la necessitat, no tant sols de la negociació, sinó també del diàleg; almenys amb nosaltres que representem la segona força al consistori. Avui com a grup de l'oposició les notícies que tenim, i les informacions que se'ns ofereixen en qüestions claus per la ciutat com el soterrament o la gestió del complex són clarament insignificants.

Desencís en comprovar com, a data d'avui, quan ja fa vuit mesos de la constitució del nou consistori, no tenim notícies de quin és el projecte d'aquest govern per a la ciutat, si és que en té algun més enllà d'ocupar els llocs de govern, per ocupar-los. A data d'avui, ens ha fet la impressió que el gran projecte de govern, compartit per les tres formacions era reduir a cendres l'obra de govern de l'anterior mandat, posant en risc, com deia, projectes que representen, aquests sí, un model de ciutat que no hauria d'estar en qüestió, com és millorar en polítiques claus com l'ensenyament i la sanitat.

Finalment, des d'Esquerra hem ofert en moltíssimes ocasions la mà al govern per ajudar i per contribuir en el bé de la ciutat, una manera de ser i de fer, que dista a anys llum, de la que vam rebre d'alguns partits que governen en l'anterior mandat. Observem amb desencís com les nostres ofertes cauen sempre en el mateix lloc, és a dir, en el terreny de la ignorància.

www.santfeliu.cat/erc

Salta a la part superior