Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 17:19:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals

Nou cuap rambla

27/03/2024
Lectures: 501
Nou cuap rambla

A la reunió que es dugué a terme entre el Govern Municipal i la Conselleria de Salut de la Generalitat el passat 2 de novembre, a la que vàrem assistir a la seva seu, va quedar clara la voluntat ferma d'ambdues institucions: El nou CUAP Rambla es farà a Sant Feliu de Llobregat.

Aquest projecte es durà a terme a l'espai de l'antic camp de futbol de la Rambla, comportarà el trasllat de l'actual Centre d'Atenció Primària Rambla (CAP Rambla) i d'altres serveis sanitaris, i la construcció d'un nou Centre d'Urgències d'Atenció Primària; tot en aquest emplaçament. Una novetat que es va abordar en aquesta reunió és que el nou edifici s'allunyarà uns metres del Pavelló Juan Carles Navarro per no impossibilitar-ne una futura ampliació i per garantir un bon accés de les ambulàncies al nou CUAP. L'altra novetat és la bona recepció per part de la Conselleria de la proposta del nostre Govern Municipal per a que l'edifici de l'actual CAP Rambla reverteixi a la ciutat per a donar-li una nova utilitat social quan el serveis sanitaris siguin traslladats a l'espai del camp de futbol.

El nou CUAP Rambla oferirà tots els serveis d'urgències d'atenció primària a la nostra ciutat i deixarà enrere la necessitat de desplaçar-se fora del nostre municipi en el cas d'una urgència.

Una derivada de tenir un CUAP a Sant Feliu serà l'obertura d'una farmàcia de guàrdia en horari nocturn; satisfent així la vella de reivindicació de no haver-se de desplaçar per la nit a una farmàcia de guàrdia d'un municipi veí.

Finalment i fruit del darrer treball amb la Conselleria, el Govern Municipal ha portat a l'aprovació del Ple del mes de febrer el conveni de cessió gratuïta a la Generalitat del terreny on s'haurà d'edificar aquest nou equipament sanitari tant esperat i necessari per a Sant Feliu i per a d'altres municipis de la comarca del Baix Llobregat.

www.santfeliu.cat/totssomsantfeliu

Salta a la part superior