Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/03/2024 10:40:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals

Adeu, Burgui!

29/11/2023
Lectures: 367
Adeu, Burgui!

L'article d'opinió que vaig començar a escriure fa unes setmanes tractava sobre el comerç local. Volia posar l'èmfasi en la importància de comprar a Sant Feliu sempre, i especialment ara que ve Nadal. Volia parlar de les festes nadalenques, de les bonificacions del 30% que promovem des de l'Ajuntament a través de la Rosa, la nostra moneda local (no us les perdeu), de la cavalcada de Reis, de la nova pista de gel... Volia parlar de com n'és d'important el comerç local per fer de Sant Feliu una ciutat pròspera, però també cohesionada, segura i sobretot una ciutat amb vida.
De tot això, tot i que sense voler-ho ja n'he parlat, aquesta vegada no us en podré parlar.

El passat 9 d'octubre un succés sobtat, la mort del doctor Josep Lluís Fernández Burgui, ens deixava a tots una mica orfes de qui havia estat el metge, diputat i primer tinent d'alcalde de Sant Feliu de Llobregat.

Vull compartir amb vosaltres la meva experiència viscuda al seu costat durant els anys que va estar al servei de la ciutat a l'Ajuntament. El primer que vull destacar és el que sempre va ser la seva vocació: les persones. La seva qualitat humana i la seva preocupació pel benestar de tothom, des dels infants que no tenien plaça a l'escola bressol fins a la persona gran que necessitava atenció. La porta del seu despatx sempre estava oberta i era un continu pas de gent. Era molt accessible. El segon és la seva dedicació i capacitat de treball. Davant les situacions sobrevingudes treia del seu interior el metge d'urgències que duia a dins i afrontava amb èxit les adversitats. Mai era tard si alguna causa el requeria. Tercer: Feia de pal de paller.

Durant el seu pas per l'Ajuntament, abans i després també, va ser capaç d'aglutinar persones d'idees i tarannàs molt diversos. Sempre va governar en governs de coalició i a les seves candidatures sempre hi vàrem participar persones amb perspectives ideològiques diverses. Sempre va tenir respecte pels diferents raonaments. Una frase que vaig aprendre d'ell és que: "La veritat és com un mirall trencat.

Cadascú en té un tros i si els ajuntem tots, només en podrem veure un reflex". El quart i darrer és la seva visió de ciutat. Somiar un Sant Feliu millor, lluitar per fer aquest somni realitat i engrescar-nos a fer-ho. Gràcies per tant, amic.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior