laRosa

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/10/2023 21:13:26

Idioma

Identificació

La Rosa
Moneda Local de Sant Feliu de Llobregat

Condicions particulars de la campanya d'impuls al llançament

22/03/2023
Lectures: 220
Condicions particulars de la campanya d'impuls al llançament

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat canalitza 20.000 euros en forma de campanya d'impuls al llançament de la moneda Local La Rosa per oferir un 30% més de roses a aquelles persones particulars que canviïn euros a roses per adquirir serveis, activitats i béns comercials d'establiments de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat.  

Aquesta primera campanya s'iniciarà el 27 de març de 2023 i té vigència fins al 30 de juny 2023 (es pot exhaurir el pressupost de la campanya abans d'aquesta data, però fins el dia 30 de juny es podran fer compres amb Moneda Local bonificada). Cada persona usuària particular podrà rebre bonificacions en el moment del canvi d'Euros a moneda Local, a partir d'1? fins a un màxim de 100? canviats. Per tant el màxim que podrà rebre una Persona usuària particular per aquesta campanya és de 30 Roses.

Qui hi pot participar a la campanya?

1. Qualsevol persona física a partir de 14 anys que estigui registrada a l'aplicació del La Rosa com a usuària particulari que bescanviï un mínim d'un euro a La Rosa a través de l'aplicació La Rosa (disponible per a Android a través de Google Play i properament iOS a Apple Store). Amb aquest mínim i acceptant aquests termes i condicions, s'entra automàticament com a participant.  

2. Les persones usuàries professionals que tenen activitat econòmica a Sant Feliu de Llobregat. Aquestes poden rebre les Roses bonificades de part de les Persones usuàries particulars com a prestació dels serveis, activitats i béns comercials.

Com funciona la campanya?

A. Com a Persona usuària particular

 • Descarrega't l'aplicació de La Rosa i dóna't d'alta, si és que no estàs ja registrat a l'aplicació de La Rosa com a persona usuària particular.
 • Al registrar-te, accepta les Condicions generals d'adhesió i les presents condicions en el baner corresponent.
 • Automàticament s'obre el teu compte particular des del qual has d'operar per participar en la campanya.
 • Amb el botó Rosa de l'aplicació, bescanvia euros a Roses. Quan es faci una recàrrega obtindràs automàticament un 30% del teu canvi fins a un límit màxim dels 100? bescanviats a Roses. Es bonifiquen únicament les Roses que s'hagin recarregat per bescanvi d'euros fins al límit establert.
 • Busca al mapa els establiments que accepten Roses i fes-hi les compres.
 • Les Roses del teu compte només es poden gastar als establiments adherits al Servei de pagament mitjançant Moneda Local.
 • En cas de devolució d'una compra bonificada, es restaran del compte particular les roses que hagin estat bonificades per aquesta compra.
 • Es podrà consultar el saldo de Roses bonificades a través de l'app.

En el moment de les compres es gastaran primer les Roses bonificades. En el moment de la finalització de la campanya, és a dir, el 30 de juny, les Roses bonificades no gastades es perdran, és a dir, no podran ser usades en més compres.

Tal com s'indica en el Reglament del Servei municipal de pagament mitjançant Moneda Local, les persones usuàries particulars no podran bescanviar Roses per euros (ni les Roses bonificades), de manera que s'han de gastar en compres als establiments adherits.

B. Com a persona usuària professional  

 • Si ets un establiment,les persones usuàries particulars faran una compra i rebràs La Rosa tant de la càrrega inicial com de la bonificació.
 • Les recàrregues fetes des d'un compte de Persona usuària professional no activaran cap dret de bonificació, ja que només s'activa des dels comptes de persones usuàries particulars. Si una persona Usuària professional vol participar personalment a la campanya, s'haurà d'obrir un compte particular.
 • Per a la justificació, si escau, es podran requerir els comprovants vinculats a la comptabilitat relacionats amb les vendes on s'hagi aplicat el percentatge de la bonificació.

Disposicions generals

La participació en la campanya s'ajusta al Reglament de funcionament del Servei de pagament mitjançant Moneda Local. En aquest sentit, les condicions, requisits i obligacions de les persones usuàries professionals i particulars per participar a la present campanya es base en allò establert al títol II i III del Reglament.

Els drets, deures, garanties i obligacions per part de les persones usuàries per participar a la present campanya es base en allò establert al títol II i III del Reglament.

Els aspectes relacionats amb la protecció de dades personals es regeix per l'article 11 del Reglament.

Totes les persones participants es comprometen a mantenir els compromisos que justifiquen aquesta campanya durant la seva durada.

L'Entitat titular (Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat) i l'Entitat gestora podran mantenir informades a les Persones usuàries professionals, fins i tot per mitjans electrònics (trucades de seguiment, SMS i/o correus electrònics), sobre les novetats i l'estat de la campanya. Aquesta finalitat també pot incloure la realització d'enquestes

Les persones usuàries particulars tenen dret a denunciar l'entitat titular i l'entitat gestora de la campanya, aquelles situacions d'incompliment de les condicions d'aquesta campanya.

En cas que hi hagi modificacions, les no quals no afectaran el funcionament de la campanya, ja que seran relatives a canvis de dates de finalització i imports de bonificació, aquests s'informaran amb antelació a totes les persones usuàries per a que puguin, en tot cas, manifestar eventualment la seva posició. Es facilitarà la informació de la modificació proposada amb una antelació d'almenys 10 dies abans de l'aplicació de les modificacions relatius a imports i dates.

En cas d'incompliment amb els compromisos requerits en aquest document i acceptats per les persones usuàries, s'aplicarà la tipificació de sancions indicades al Reglament.

Per a més informació sobre la campanya i a més d'altres aclariments i qüestions pràctiques, pots contactar amb nosaltres a través de: larosa@santfeliu.cat? 722826863 de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior