Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 18:26:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu, Ciutat Solidària
Solidaritat i cooperació

L'Ajuntament ofereix noves sessions formatives per a persones nouvingudes a la ciutat

08/02/2024
Lectures: 1427
L'Ajuntament ofereix noves sessions formatives per a persones nouvingudes a la ciutat

El Servei de Primera Acollida de l'Ajuntament de Sant Feliu ofereix el Mòdul C, un curs intensiu de 15 hores en què es treballa el coneixement de la societat catalana, del seu marc jurídic i del municipi de Sant Feliu de Llobregat. Aquest curs permet sol·licitar i obtenir un informe d'arrelament i d'integració social a Catalunya. Així, les persones que necessiten l'informe d'arrelament o d'esforç d'integració, o bé renovar o modificar el permís de residència poden trobar tota la informació en aquest curs.

Les sessions d'acollida tindran lloc els dies 19, 20, 21, 23 i 26 de febrer, de 17 a 20 h, al Centre Cívic Les Tovalloles (riera de la Salut, 7). L'activitat és gratuïta i les persones participants rebran un certificat d'assistència.

Les inscripcions es poden fer presencialment a la recepció de Can Ricart (plaça de Lluís Companys 1), escrivint al correu immigracio@santfeliu.cat o trucant al telèfon 93 685 80 02.

Garantia per exercir una ciutadania plena i digna

Les sessions esdevenen espais on compartir experiències personals vinculades al procés migratori i a l'arribada a Catalunya. A més, doten d'autonomia les persones nouvingudes i les acompanyen en el seu procés d'integració.

Les sessions formatives corresponen al Mòdul C, integrat al Servei de Primera Acollida a Catalunya, un conjunt d'accions i recursos que responen a les necessitats inicials de la formació i informació a les persones nouvingudes. En les sessions es tracten temes relacionats amb el marc jurídic i institucional a Catalunya, amb els elements culturals, socials i lingüístics característics del territori català i de Sant Feliu, aspectes relacionats amb el coneixement dels serveis públics municipals i informació vinculada a la política i legislació d'estrangeria.

Mitjançant l'acompanyament i assessorament actiu, aquestes sessions pretenen garantir l'exercici d'una ciutadania plena i digna per a aquelles persones que arriben o retornen al territori català.

Comparteix
Salta a la part superior