Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Carrer del Pla 2D-2G, 3a planta

L'IMPSOL informa:

Que el nou termini per a presentar la documentació necessària, a fí de comprovar que es compleixen els requisits establerts a les bases, acaba el proper dia 12 de juny de 2020 a les 12 h, pels 4 sol·licitants del llistat B i els 36 primers sol·licitants del llistat A, als quals l’IMPSOL va enviar una carta demanant la documentació necessària en data 4 de març de 2020. Tal i com diu la carta la documentació s'ha d’enviar escanejada, per correu electrònic, a impsolcomercial@amb.cat

Servei de Control de Processos i Gestió
Oficines Comercials
IMPSOL

Carrer del Pla 2D-2G

Aquest edifici consta d’una planta baixa comercial, on actualment hi ha un Supermercat Mercadona que usa les plantes primera i segona com a aparcament. L’edifici, a més té una planta tercera i una quarta que inicialment s’havien previst per a ser usades com a oficines.

Com a resposta a les necessitats d’habitatge públic del municipi, el 21 de juny de 2017 es va aprovar una resolució de la modificació puntual del Pla General Metropolità per a la creació del sistema d’habitatge dotacional públic a la parcel•la del carrer del pla 2D-2G i habitatges HPO lloguer a la parcel·la del carrer Anselm Clavé, 21-23-25-27, del municipi de Sant Feliu de Llobregat.

3a planta

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat va signar un conveni de cessió en règim gratuït a l’IMPSOL, per tal que aquest sòl s’incorporés al Programa d’Habitatge assequible AMB-IMPSOL, i destinar-lo a la construcció d’habitatges protegits en règim de lloguer.

Bases per accedir als habitatges

La promoció compta amb un total de 19 habitatges, dels quals 3 s’han reservat per atendre situacions de vulnerabilitat i emergència habitacional.

La construcció de l’edifici obtindrà la màxima qualificació energètica (A), gràcies a les ventilacions creuades, aïllament, ús de la il·luminació natural i lluminàries de baix consum entre altres.

Consulta aquí les bases que es van publicar per tal d’accedir al sorteig d’aquesta promoció:

A dia 26 de febrer 2020, l’Auditori Falguera va acollir el sorteig dels pisos de la 3a Planta del carrer del Pla, numero 2. La benvinguda va anar a càrrec de l’alcaldessa de la ciutat. Van estar presents el gerent de l'AMB i conseller delegat de l'Impsol, Ramon Torra. En representació de l'Ajuntament també hi va ser present el regidor de Dret a l'Habitatge, Aitor Rivera.

Consulta aquí el resultat del sorteig:

Un cop fet el sorteig, es va anunciar que les persones sol·licitants rebrien una carta al seu domicili perquè presentessin la documentació requerida i, seguint l'ordre del sorteig, escullin l'habitatge d'entre els disponibles. A causa de la Crisi de la Covid-19 s’ha suspès la recollida de documentació fins que no finalitzi l’Estat d’alarma. Consulta aquí comunicat de l’Impsol:

L’entrega de claus estava prevista per abans de l’estiu però l’actual situació d’excepcionalitat dificulta definir una data de final d’obra.

Més informació:

Galeria d’imatges i plànols

Clica a les imatges per veure-les en gran i descarregar-les

Mostrar la imatge número 1 ampliada en una nova pàgina del navegador Mostrar la imatge número 2 ampliada en una nova pàgina del navegador Mostrar la imatge número 3 ampliada en una nova pàgina del navegador Mostrar la imatge número 4 ampliada en una nova pàgina del navegador Mostrar la imatge número 5 ampliada en una nova pàgina del navegador Mostrar la imatge número 6 ampliada en una nova pàgina del navegador Mostrar la imatge número 7 ampliada en una nova pàgina del navegador  Mostrar la imatge número 8 ampliada en una nova pàgina del navegador