Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/12/2023 23:05:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Preinscripcions per al curs 2023-2024 de les escoles públiques i concertades, del 6 al 20 de març

02/03/2023
Lectures: 2786
Preinscripcions per al curs 2023-2024 de les escoles públiques i concertades, del 6 al 20 de març

El procés de preinscripció per al curs escolar 2023-24 s'inicia el dilluns 6 de març en el cas dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil i primària, i el dimecres 8 del mateix mes per als d'educació secundària obligatòria. El termini per presentar la sol·licitud finalitza en ambdós casos el dilluns 20 de març.

Les sol·licituds s'han de tramitar en format telemàtic a través del web preinscripcio.gencat.cat. Un cop tramitada la sol·licitud, es rebrà un resguard de preinscripció per correu electrònic, que les persones sol·licitants hauran de revisar per confirmar que la documentació s'ha validat correctament.

Aquelles famílies que no puguin fer el tràmit per elles soles, o tinguin dificultat per fer-ho, podran demanar cita prèvia al centre que demanen en primera opció, o a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), ubicada a Can Ricart (plaça de Lluís Companys, 1). Cal sol·licitar cita prèvia trucant al telèfon 93 685 80 01 durant el període de preinscripcions de dilluns a divendres d'11.30 a 13 h, i dimarts i dijous de 16.30 a 20.30 h. El personal municipal de l'Oficina també atén consultes o aclariments a través del correu electrònic educacio@santfeliu.cat.

Novetat en la preinscripció del curs 2023-2024

Com a novetat en aquest procés de preinscripcions, tots els infants que han estat matriculats o matriculades en una llar d'infants o en una escola bressol a Catalunya a partir del curs 2021-2022 tenen assignat un codi identificador del Registre d'alumnes de Catalunya, el RALC, que facilita la identificació de les dades. Aquest codi es pot demanar a l'escola bressol, a la llar d'infants o es pot consultar al web preinscripció.gencat.cat, en l'apartat Consulta de l'identificador de l'alumne. Si no es disposa d'aquest codi, s'ha de deixar en blanc aquest camp al formulari.

Es poden consultar els criteris de prioritat i barem, així com informació relacionada amb el procés, en el document adjunt. D'altra banda, les famílies disposen de la relació actualitzada d'escoles de Sant Feliu en el llibret editat per l'Ajuntament, que es pot descarregar a través d'aquest enllaç.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior