Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 18:08:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

2024: Seven's Perruquers

10/05/2024
Lectures: 158
2024: Seven's Perruquers

Josep Ortega Andreu, gairebé més conegut com " Pep, lo barber"  és el propietari, des de fa més de 20 anys, del comerç dedicat a la perruqueria d'homes, al carrer Rectoria.

La perruqueria Seven's va començar el seu camí a Sant Feliu de Llobregat l'any 1975, ja prop de complir els 50 anys ininterromputs al servei de la perruqueria i bellesa d'home, veïns de Sant Feliu i d'altres ciutats.

Capitanejada als seus inicis per Josep Capdevila, Seven's va marcar una època a la ciutat i al nou  projecte es van anar unint diverses persones.

L'any 1983 una d'aquestes persones que va formar part de l'equip va ser l' actual propietari, Josep Ortega Andreu, Pep lo barber, i tot seguit també Teresa Rovira, esteticista.

Professionalitat, bon servei, innovació i la seva finalitat principal, intentar plasmar les tendències del moment en les persones, en el seu dia a dia i d'acord amb la seva personalitat.

Directrius de treball que van fer que Seven's inaugurés saló de perruqueria, al barri de Gràcia, de Barcelona, portant el nom de "Seven's Sant Feliu" per diverses comarques.

Comparteix
Salta a la part superior