Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Parcs del Vuit de març i de Llorenç Sans

Els Parcs del Vuit de març i de Llorenç Sans són dos espais verds creats a partir de la remodelació del nou sector de Can Bertrand.

Situada a l'inici del parc Llorenç Sans, molt a prop de la parada del Trambaix, està la font d'aigua vaporitzada. Es tracta d'una font formada per diverses boles que desprenen aigua i on els infants es poden remullar per combatre la calor. La font funciona durant quinze minuts a les hores en punt i a les mitges, des de les 10.45 del matí i fins a les 20.30 h. 

Font vaporitzada

El Parc del Vuit de març  es va inaugurar el 8 de març de 2011, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones. Es tracta d’una gran zona verda inclosa en el nou sector de Can Bertrand, batejada amb el nom de 8 de març a petició del Consell Municipal de les Dones de Sant Feliu, amb l’objectiu de retre homenatge a la lluita de les dones per la plena igualtat. En aquest sentit, un dels elements més destacats del parc és una olivera que simbolitza la fortalesa i la resistència a les adversitats que moltes dones han hagut de superar.

El parc, que té una superfície de 7,2 hectàrees, disposa d'una zona d'ús esportiu on hi ha dues cistelles de bàsquet i tres espais per practicar tennis taula. Alhora, al centre del parc hi ha una plaça de 1.350 m2 amb paviment de sauló que esdevé un espai adient per a la realització de tota mena d'activitats. Al parc també hi ha nombrosos parterres i arbres de diverses espècies, així com una zona d’esbarjo per a gossos.