Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Formació per a la recerca de feina

Formació per a la recerca de feina

Accedir al canal RSS de Formació per a la recerca de feina
Tallers per a la recerca de feina

Aquests tallers aprofundeixen en eines i coneixements útils per enfortir les candidatures i millorar les estratègies durant els processos de recerca de feina.

La venda d'un mateix: màrqueting personal en la recerca de feina

Taller pràctic que et permetrà estructurar una breu presentació del teu perfil professional de manera eficaç tot identificant els teus punts forts. Aconseguiràs fer una bona autocandidatura en els teus processos de selecció.

La gestió emocional com a eina de treball

Taller pràctic que t'ajudarà a conèixer què és la gestió emocional i com incrementar el teu autoconeixement per millorar les teves competències d'afrontament als processos de selecció.

Prepara't per superar un procés de selecció per competències

Com puc identificar les competències pròpies? Com les incorporo al currículum?  Quines competències són les més valorades pel meu perfil professional? Com preparo l'entrevista per competències?

Com ser seleccionat/ada a Infojobs? 70% d'efectivitat

Aprendràs com veuen les empreses el nostre perfil i com seleccionen les candidatures, quin és el millor horari per buscar feina i com redactar els diferents apartats del perfil.

L'entrevista de feina: preguntes clau

Eines per afrontar a l'entrevista de feina amb seguretat: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Es revisen les preguntes més freqüents i plantegen qüestions de màrqueting personal.

Representa't. Competències comunicatives i relacionals en entrevistes de feina exitoses

Mitjançant role-playing, aquest taller vol ensenyar les conductes, actituds i emocions claus per a fer una entrevista de feina exitosa o mostrar com actua un professional de la selecció en el moment de conduir i valorar una entrevista de feina.

Troba feina gràcies a Instagram, Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn i TikTok

Utilitzar les principals xarxes socials a nivell professional per trobar feina, treballar la nostra marca personal, estar al dia... Aquest és l'objectiu d'aquest curs que tindrà lloc a Sant Desvern els propers 18 i 19 de setembre.

Crea el teu mapa de talent: identifica, desenvolupa i potencia les teves competències

Taller per identificar les principals competències i conèixer la importància d'aquestes en els processos de selecció. S'utilitzarà l'instrument "Talento y Punto", cartes amb preguntes que ajuden a formar el mapa competencial.

Tu davant l'entrevista. Prepara't per l'entrevista gestionant les emocions i canviant creences que et limiten

Què creus sobre l'entrevista? I del entrevistador/a? Què opines del teu CV? Com expliques la teva trajectòria? Com et sents davant l'entrevista? Practica l'entrevista de feina preparant les preguntes difícils.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera