Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Serveis a l'esport

Serveis a l'esport
Resultats: de 1 a 10 de 15
  • Ús de la pista d'atletisme, sauna, bany de vapor, banyera d'hidromassatge, sala de musculació i gimnàstica (activitats dirigides). Edats: segons tipus d'abonament.
  • L'oferta d'activitats d'estiu a la ciutat és àmplia i variada i inclou tant els casals com els campus de diferents modalitats esportives, així com tallers i activitats de lleure per a petits i grans. Casals d'estiu per a infants de 3 a 12 anys, casals d'estiu per a joves, de 13 a 17 anys i activitats per a joves. Campus esportius. Altres iniciatives d'entitats del municipi. http://www.santfeliu.cat/documents/974492 http://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=22083
  • Programa que s'organitza des del departament d'Esports (responsable d'instal·lacions), amb la col·laboració de les federacions esportives dels diferents esports i de les entitats esportives de la ciutat. Es gestionen els horaris d'entrenament i de competició, així com els tornejos i activitats de tota la temporada.
  • El Complex Municipal de Piscines ofereix la possibilitat de fer ús dels seus espais i serveis mitjançant l'abonament o amb la compra d'entrades puntuals. Els espais disponibles són: zona aquàtica amb 3 piscines, zona de salut amb sauna finlandesa, turca i banyera d'hidromassatge; espai terrestre que disposa de sala de fitness, sales polivalents, sala de cicle-indoor, solàrium i bar. Dins d'aquests espais el Complex ofereix activitats aquàtiques i terrestres, activitats esportives municipals i cursos de natació.
  • Programa que s'organitza des del Departament d'Esports amb la col·laboració dels diferents consells Esportius de la zona. Hi participen nois i noies de 6 fins a 18 anys. Les competicions es fan els dissabtes al matí. Per poder-hi participar els interessats s'hauran d'adreçar a les AMPA dels centres escolars on cursin l'escolaritat. Model de competició: "Juga Verd Play" (enllaç amb web Consell Esportiu B. Llobregat). Dates: Els centres escolars i entitats es poden inscriure fins al dia 15 d'octubre.
  • Es poden utilitzar les instal·lacions esportives per a activitats esportives o activitats d'altres tipologies (sempre que aquestes s'hi puguin desenvolupar). Es tracta d'un servei obert a tothom.
  • La Piscina Municipal de l'Escorxador ofereix un servei de bany obert a tothom però només en els mesos d'estiu i fins a la segona setmana de setembre. La piscina disposa de dos vasos d'aigua, vestidors, servei de bar i zona de picnic.
  • Aquest és un programa de salut, on es pretén aconseguir el nivell més elevat de benestar físic, mental i social. L'objectiu principal és crear hàbits que influeixin sobre la salut i la qualitat de vida a través del desenvolupament de les qualitats físiques bàsiques, compensant les activitats sedentàries pròpies de l'activitat diària. Aquest programa vol millorar els components de condició física saludable a diferents nivells, morfològic, muscular, cardio-respiratori, metabòlic i motor mitjançant l'activitat física, que es desenvolupa en totes les modalitats esportives adaptades per adults i amb un component lúdic. Aquest programa el desenvolupen els tècnics del Complex Municipal de Piscines sota la supervisió dels tècnics del Departament d'Esports (responsable d'activitats). Si esteu interessats en inscriure-us, podeu accedir-hi a través de l'enllaç activitats esportives municipals.
PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera