Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 07:00:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Treball, economia i empresa

Directori de Serveis - Treball, economia i empresa

Dades informatives

Borsa de treball

El Servei Local d’Ocupació (SLO) és un servei municipal que té com a objectiu principal incentivar i dinamitzar l’ocupació al municipi, afavorir la inserció laboral i la millora professional de les persones, mitjançant diferents accions i activitats.

Disposa d’una borsa de treball que posa en contacte persones que busquen feina, amb ofertes de treball d'empreses del territori.

Així mateix, per a les empreses i comerços aquest servei permet la recerca de candidats i candidates adients a les seves necessitats, a partir d'una borsa de treball municipal amb diferents perfils professionals.

Horari

De dilluns a dijous, de 8.30 a 13 h

Telèfon
936850783
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Per optar a les ofertes de treball cal estar inscrit/a al Servei Local d'Ocupació. Per optar a les ofertes de treball cal estar inscrit/a al Servei Local d'Ocupació. Si no és així, inscriu-te online o posa't en contacte amb el Centre Can Maginàs.

La inscripció a les ofertes de treball es pot fer presencialment al Club de Feina (amb cita prèvia) i on line a l'apartat d'ofertes de treball.

Les empreses i comerços que necessitin contractar personal, es poden posar en contacte amb el Servei Local d'Ocupació, que gestionarà l'oferta.

Llocs on es realitza

Salta a la part superior