Seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/06/2024 14:08:23

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Informació

Acceptació de subvencions

Un cop l’Ajuntament ha notificat la concessió de la subvenció, els subjectes beneficiaris, d’acord amb el que s’estableix a l’article 17 de les Bases reguladores específiques per a la concessió de subvencions de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, entre d’altres obligacions, hauran de:

  1. Acceptar la subvenció en el termini d’un mes, comptat a partir del dia en què rebin la notificació de concessió de la subvenció.
  2. L’acceptació de la subvenció s’ha de fer mitjançant el tràmit que s’ha habilitat a aquest efecte, que demanarà identificació o bé mitjançant certificat digital (DNI electrònic, idCAT, etc.), o bé mitjançant l’usuari/contrasenya que s’ha utilitzat per fer la sol·licitud de la subvenció.
  3. Recordem que, posteriorment, s’haurà de justificar adequadament la subvenció.
  4. Podeu consultar l’estat de tramitació de l’expedient de subvenció i d’altres dades i documents relacionats amb la vostra entitat, a la Carpeta d’entitats.

Accediu a la tramitació en línia de l’acceptació de subvencions que trobareu a la pàgina que descriu el procediment de subvencions a entitats i persones per a activitats ciutadanes.

Salta a la part superior