Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2024 06:29:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Nou termini: fins al 14 de maig es poden sol·licitar els ajuts per a les activitats d'estiu

02/04/2024
Lectures: 1383
Nou termini: fins al 14 de maig es poden sol·licitar els ajuts per a les activitats d'estiu

Actualizació: L'Ajuntament ha habilitat fins al dimarts 14 de maig el tràmit per poder accedir a la concessió d'ajuts econòmics a les famílies amb infants a càrrec per a la participació d'aquests a les activitats d'estiu.

Les sol·licituds es podran presentar preferentment per mitjans electrònics, a www.santfeliu.cat/tramits o directament al tràmit d'aquest enllaç. Només en el cas que no sigui possible tramitar la sol·licitud per mitjans electrònics, es podrà fer presencialment del 24 d'abril al 14 de maig a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, demanant cita prèvia entre el 18 d'abril i el 13 de maig d'abril al telèfon 93 685 80 01, de dilluns a divendres, de 8 a 20h.

Amb caràcter general, les famílies que reuneixen els requisits econòmics establerts, gaudiran d'un ajut de com a màxim 50 euros/setmana amb un màxim de 5 setmanes per infant. També amb caràcter general, els ajuts s'apliquen pel cost de les activitats bàsiques d'estiu (matins, excepte a les escoles bressol), restant exclosos el servei d'acollida, el servei de menjador i altres activitats.

Podrà ser beneficiari dels ajuts qualsevol nucli familiar de Sant Feliu de Llobregat sempre que tant la persona sol·licitant (pare, mare o tutors legals) com l'infant, fins a 16 anys, estiguin empadronats al municipi. A més, l'infant ha d'assistir a una de les activitats d'estiu organitzades per l'Ajuntament o per entitats educatives i/o esportives que tinguin Conveni amb l'Ajuntament i que realitzin les activitats en equipaments municipals, que es poden consultar juntament amb la resta d'informació rellevant al tràmit dels propis ajuts.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior