Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 17:15:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Nova reordenació del mercat de marxants

03/04/2019
Lectures: 3727
Nova reordenació del mercat de marxants

El ple de febrer de 2019 va aprovar la reforma i nova distribució del mercat de marxants, que a partir de dilluns 8 d'abril tindrà una nova distribució i incorporarà millores a nivell de mobilitat, accessibilitat i seguretat, entre altres. El mercat, que actualment compta amb més de 100 parades que necessiten una longitud lineal de 1.200 metres, s'allotjarà en tres espais delimitats.

El primer serà el tram del carrer de Ramón y Cajal situat entre els carrers d'Armenteres i de Sant Josep; continuarà en el carrer de Sant Josep, entre la cantonada amb Ramón y Cajal i fins a Rupert Lladó; i el tercer espai habilitat serà la plaça d'Alfons Comín. Aquesta última zona, a partir del 29 d'abril, disposarà de parades d'alimentació com a element de dinamització del mercat de marxants. Així, a la plaça es concentraran aquelles parades que ofereixen productes de pastisseria, rostisseria, xurreria o embotits i formatges.

Més aparcament i seguretat

La nova disposició del mercat permet mantenir més d'un centenar de places d'aparcament entre la cantonada dels carrers de Sant Josep i Rupert Lladó, i la cruïlla amb el carrer de Reverend Martí Duran, davant l'escola Falguera. Igualment s'han augmentat les mesures de seguretat mitjançant l'elaboració d'un Pla d'autoprotecció específic per al mercat. Aquest estableix entre les seves mesures l'eliminació de la tercera filera de parades al primer tram del carrer de Sant Josep, així com una distància entre cada parada de com a mínim mig metre sense cap ocupació.

El canvi d'ubicació de les parades s'ha fet tenint també en compte criteris de l'oferta comercial que ofereix cada paradista, de les estructures de muntatge que utilitzen, dels vehicles dels que disposen i dels trams on estaven ubicats amb anterioritat. Tot i que es va donar llum verda a la reordenació el mes de febrer passat, el projecte es va començar a treballar al 2017 arran de l'aprovació d'una moció sobre les mancances del mercat de marxants.

Comparteix
Salta a la part superior