Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global
Parc del Llobregat

El Parc del Llobregat, ocupa una extensió de 3 hectàrees, és així el parc més gran del nucli urbà de Sant Feliu.

Aquest parc compta amb una gran zona verda amb camins i bancs que fan que sigui un indret òptim per estar amb infants o gaudir d’un moment de tranquil·litat.

Entre la vegetació existent al parc cal destacar, la xicranda (arbre amb flors vistoses de color violeta clar), acàcies roses, tamarindes, palmeres, plataners, mèlies, etc. També trobem plantes aromàtiques com el romaní o la farigola.

Durant el 2015 es van realitzar obres de remodelació d’aquest espai del barri Falguera.

La reforma va incloure propostes del Consell d’Infants de la Ciutat, comptant amb una àrea esportiva amb cistelles de bàsquet, porteries, tennis de taula i un pont tirolès. També trobem diversos espais d’expressió artística com un escenari i unes grades amb capacitat per mig centenar de persones, una zona amb instruments musicals o un mur de pissarra natural per dibuixar-hi.

La gestió del manteniment del parc del Llobregat va passar des del mes de juliol de 2016 a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

Imatges del parc, feu clic sobre la imatge per ampliar-la:

Obre la imatge en una nova finestra del navegador Obre la imatge en una nova finestra del navegador Obre la imatge en una nova finestra del navegador Obre la imatge en una nova finestra del navegador Obre la imatge en una nova finestra del navegador