Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/07/2024 13:42:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Afectacions a la mobilitat per les Festes de Primavera

08/05/2024
Lectures: 1626
Afectacions a la mobilitat per les Festes de Primavera

Fins al 13 de maig la circulació de vehicles a Sant Feliu es veurà afectada per la celebració de les Festes de Primavera. Es recomana a la ciutadania que durant el desenvolupament de determinats actes s'eviti la circulació pel centre de Sant Feliu, i que s'utilitzin vies alternatives per accedir a la ciutat.

El detall de les afectacions és el següent:

  • Plaça de la Vila i carrer de Pi i Margall, en el tram comprés entre el carrer Vidal i Ribas i, el pg Bertrand, estarà tallat al trànsit a partir de les 9.30 h de dimarts 7 fi­ns al vespre de dilluns 13 de maig. Els accessos als guals només es permetran fora dels horaris d'activitat del recinte fi­ral.
  • Carrer de Laureà Miró, tram comprés entre els carrers Joan Batllori i Joan Maragall, estarà tallat al trànsit a partir de les 9.30 h del divendres 10 fi­ns a dimarts 14 de maig.
  • Passeig Nadal, passeig Bertrand, carrer de Vidal i Ribas i el carrer de Pi i Margall, a partir de passeig Bertrand, a partir de les 9.30 h de divendres 10 fi­ns al vespre de dilluns 13 de maig estarà tallat al trànsit en general. L'accés o sortida dels guals només es permetrà fora dels horaris d'activitat del recinte fi­ral.
  • Rambla de Marquesa de Castellbell, de Plaça Pere Dot al carrer de Santiago Rusiñol, estarà tallada al trànsit en general la nit de divendres 10 i la tarda i nit de dissabte 11 de maig.
  • L'aparcament del Casal de la Gent Gran estarà tancat a partir de les 7 h de dijous 9 fi­ns el vespre de dilluns 13 de maig.
  • L'aparcament provisional de Rambla estarà tancat a partir del vespre dimarts 7 ­fins al vespre de dilluns 13 de maig.

Bus urbà

La línia SF1 restarà afectada divendres 10 a partir de les 09.30 h, i dilluns 13 des de primera hora. S'anul·laran dues parades situades a Laureà Miró, a l'alçada de Serra i Pou de Sant Pere, i també passeig Nadal, (antiga estació). Itinerari provisional per Reverend Martí Duran, Pla i Anselm Clavé, amb parades provisionals.

La línia SF2 restarà afectada divendres 10 a partir de les 09.30 h, i dilluns 13 des de primera hora. S'anul·laran les parades de Joan Batllori, passeig Nadal a tocar de l'antiga estació, i Laureà Miró, a l'alçada de Pou de Sant Pere. Divendres 10 a partir de les 21 h s'anul·larà el tram entre Pere Dot i Montejurra, amb dues parades afectades. Itinerari provisional per Comte de Vilardaga, Carles Buïgas i General Manso.

La línia SF3 restarà afectada durant dissabte 11 i diumenge 12, anul·lant-se el tram de Laureà Miró, Joan Batllori i Nadal. S'anul·laran parades de Joan Batllori, Nadal (antiga estació ) i Laureà Miró, a l'alçada de Pou de Sant Pere.

Línies interurbanes

Divendres 10 a partir de les 9.30 h i fins dilluns 13 de maig a les 15 h, es modifica el recorregut habitual a carrer de Laureà Miró amb l'anul·lació provisional de parades afectades. Les línies afectades son la L50, L51, L57, L60, L61, L62, L64 i L65. Els itineraris alternatius provisionals són:

  • Sentit Barcelona: Reverend Martí Duran i Anselm Clavé ­fins recuperar el recorregut habitual per Laureà Miró. S'habilitaran 5 parades provisionals.
  • Sentit Molins de Rei: Josep Maria de Molina, Ramon y Cajal, Pla i Indústria, fi­ns recuperar l'itinerari habitual per Laureà Miró. S'habilitarà 1 parada provisional, a l'alçada del Palau Falguera.

La Línia L52 no restarà afectada i funcionarà amb normalitat.

Aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

  • Zona blava.
  • Estacionament genèric a Armenteres, a tocar amb Ramón y Cajal (3 places disponibles).

Taxis

La parada de taxis no tindrà afectacions i s'ubica a Constitució número 2, a l'alçada de l'estació de rodalies RENFE. Telèfon: 93 666 10 06

Rodalies RENFE i Tram

El servei es prestarà amb normalitat. Consulteu horaris a www.rodalies.gencat.cat i a www.tram.cat.

Comparteix
Salta a la part superior