Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2024 04:34:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Afectacions a la mobilitat a la rambla de Marquesa de Castellbell per treballs de poda

05/03/2024
Lectures: 1287
Afectacions a la mobilitat a la rambla de Marquesa de Castellbell per treballs de poda

Els treballs de poda a la rambla de Marquesa de Castellbell s'allargaran fins dimarts 12 de març a causa de la intensitat de la feina necessària. Aquesta situació provocarà les següents afectacions:

  • Dimarts, 5 de març: Es treballarà des del carrer de la Verge de Montserrat fins a l'entrada de l'aparcament rambla, a la banda de la via. Durant aquest període, es permetrà l'accés dels vehicles creuant la rambla a l'alçada del carrer de Girona.
  • Dimecres, 6 de març: Els treballs es concentraran des del carrer de Girona fins al carrer de Daoiz i Velarde, al cantó muntanya. La línia de bus L51 hi circularà fins a les 9.30 h.
  • Dijous, 7 de març: Els treballs continuaran ¡des del carrer de Daoiz i Velarde fins a Santiago Rusiñol cantó muntanya, amb la consideració especial de permetre el pas del bus L51 fins a les 9:30 h.
  • Divendres, 8 de març: Els treballs es realitzaran des de l'entrada a l'aparcament del camp de futbol fins a Santiago Rusiñol banda via, amb l'opció d'entrada i sortida a l'aparcament.
  • Dilluns, 11 de març: Es procedirà amb la poda des del carrer de la Verge de Montserrat fins al carrer de Girona, cantó muntanya.
  • Dimarts, 12 de març: Finalment, els treballs es concentraran des de Santiago Rusiñol fins a Laureà Miró per ambdues bandes, amb la consideració de mantenir oberts els dos sentits de circulació, i tallant només un carril.

Es demana la comprensió i col·laboració de la ciutadania mentre durin aquests treballs, que permetran millorar la salut i l'estètica dels arbres de la zona.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior