Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2024 04:58:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cursos per a la recerca de feina ABR-JUL 2024

06/03/2024
Lectures: 515
Cursos per a la recerca de feina ABR-JUL 2024

El Servei Local d'Ocupació de Sant Feliu presenta la graella de cursos per a la recerca de feina pels mesos d'abril, maig, juny i juliol. En total, 17 cursos de 10 temàtiques diferents, entre els habituals i propis del Servei i els sis nous i programats en coordinació amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Des de l'entrada al gener de dos nous cursos a l'oferta habitual de l'SLO, aquesta s'ha reformulat com un itinerari de recerca de feina complet. Així, es programen de forma seguida els cursos habituals de 'L'entrevista de feina: preguntes clau' i 'Prepara't per superar un procés de selecció per competències', i els més recents de 'La venda d'un mateix: màrqueting personal en la recerca de feina' i 'La gestió emocional com a eina de treball', completant així l'itinerari. 

Pensats per fer-los tots seguits, encara que també es poden cursar de forma individual, cada curs es celebra de mitja un cop al mes, per començar l'itinerari per on es vulgui. Tots quatre (alguns d'un dia, d'altres de dos) tenen lloc a les aules del Centre Can Maginàs (c/Hospitalet, 25, Sant Feliu).

Als cursos ordinaris es sumen aquest segon trimestre els supramunicipals, organitzats en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern amb el suport de la Diputació de Barcelona. Pensats per a aprofundir en algunes matèries i adreçats a donar suport en la recerca de feina, començaran a l'abril i es podran celebrar en espais dels tres municipis.

A l'abril, es celebrarà 'Si la vida et dóna llimones, fes llimonada!', un taller pràctic que busca dotar de recursos per a fer front a les dificultats i adversitats, i el clàssic 'Com ser seleccionat/ada a Infojobs? 70% d'efectivitat', curs que es repeteix any rere any donat l'alt grau de satisfacció i que ensenya en un matí a treure tot el suc a aquesta eina bàsica en tot procés de recerca de feina.

També Sant Feliu acollirà el primer taller del mes de maig: 'Troba oportunitats de treball fora del radar: Els 7 Punts clau per arribar al 90% d'ofertes del mercat ocult', que ha d'ajudar l'alumnat a elaborar un pla d'acció personal per ser més proactiu en la recerca.

El 22 i 23 de maig, Sant Joan Despí serà la seu del curs 'Recerca de feina amb el mòbil: Sincronitza els dispositius i no et quedis sense memòria', per optimitzar temps i millorar els resultats amb les eines de Google. Una setmana més tard agafarà el relleu Sant Just Desvern amb el taller 'Com supero les ATS i els robots?', que ha d'ajudar a perfilar cv i carta de presentació per arribar més lluny en els processos de selecció.

Al juny, Sant Just finalitzarà el trimestre de supramunicipals allotjant 'Representa't. Competències comunicatives i relacionals en entrevistes de feina exitoses', un taller amb role-playing per mostrar com actua un professional de la selecció en el moment de conduir i valorar una entrevista de feina.    


Les persones interessades en participar en qualsevol d'aquests cursos poden adreçar-se presencialment al Centre Can Maginàs, trucar per telèfon al 936850783 o escriure un mail a slo@santfeliu.cat indicant el curs escollit. Més informació a l'apartat "Formació per a la recerca de feina" d'aquest web.    

Tota la graella tindrà continuació al setembre, amb la repetició dels cursos de l'itinerari i la programació de més cursos supramunicipals, dels que s'informarà puntualment.


Tallers:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior