Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/07/2024 14:42:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Associacionisme i participació ciutadana

Directori de Serveis - Associacionisme i participació ciutadana

Dades informatives

Horts urbans

Horts ubicats al carrer General Manso, 66.

L'Ajuntament cedeix 47 horts urbans ubicats en el solar municipal del carrer General Manso, 66, amb l'objectiu de contribuir a la recuperació de l'agricultura i sensibilitzar la ciutadania sobre els valors de la terra i del medi ambient.

Els horts tenen dimensions de 30 m2 i tindran accés a l'aigua potable amb un comptador individual.

Horts ubicats al carrer del Pla.

L’Oficina de Serveis Ambientals ha impulsat un nou projecte d’horts urbans ecològics, situats al carrer del Pla, entre els carrers Ramon y Cajal i Rupert Lladó (al costat dels actuals Horts socials).

Els beneficiaris d’aquesta iniciativa municipal són persones residents a Sant Feliu amb interès per l’agricultura ecològica. Inicialment, l’espai comptarà amb 42 horts en lloguer, d’uns 40 m2 cadascun, a l’espera de possibles ampliacions.


La cessió serà per un màxim de 2 anys, més 2 anys complementaris de possible pròrroga.

Els beneficiaris rebran una formació per a aprendre a conrear de manera sostenible, minimitzant l'ús d'adobs químics i insecticides.

Preu
96€ : a l'any, en dos períodes semestrals de 48€
Telèfon
936858000
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Poden fer la sol·licitud les persones majors d'edat, empadronades a Sant Feliu des de fa com a mínim 2 anys, o persones que hagin estat empadronades a la ciutat 5 anys seguits en els darrers 10 anys. En qualsevol cas, no han de disposar de cap hort en propietat o en lloguer

Tindran preferència per optar a un hort les persones jubilades, les que estiguin en situació d'atur des de fa més d'un any, les menors de 35 anys, així com les associacions de caire pedagògic, terapèutic o social.

Les sol·licituds es poden fer a través del tràmit associat o a l'OAC des del dimecres, 29 d'abril fins el 30 de juny de 2015.  

Salta a la part superior